Blogger Widget

torsdag den 30. november 2006

De Forenede Stater i Mod Strømmen

Velvidende om, at redaktionen Mod StrømmenChristianshavns Kanal kan blive anklaget for, at efterabe Sufjan Stevens livsprojekt, om at lave et album om enhver af de 50 stater i U.S.A, vover vi alligevel pelsen.

De næste par gange vi går i luften, helt præcis d. 7. december og 14. december, og måske d. 4. januar 2007, alt efter om vi er nået temaet igennem, spiller vi numre, hvor alle stater bliver repræsenteret med en sang, hvor navnet på staten indgår i titlen. Researcharbejdet har været kolossalt, men nu skulle vi være på plads. For at lette det en smule for os selv, gør vi det alfabetisk. Alabama bliver altså den stat som får det først ord, og hvis alt går vel slutter vi af med Wyoming om nogle uger.

Vi har fundet i spandevis af sange om Californien, Louisiana, Kentucky, Georgia mv., men hvor mange finder man egentlig om Wisconsin, for ikke at nævne Connecticut eller Missouri? Vi er samtidig bevidste om, at enhver pligttro texaner vil elske, at høre en version af ”Beautiful, Beautiful Texas”, men sådan spiller klaveret ikke, vi har så vidt muligt undgået for meget hjemstavnsromantik.

Lyt med til første program i rækken torsdag d. 7. december, kl. 18-20 på Mod Strømmen (98.8 FM eller 98.8 Hybrid). God fornøjelse.

Ingen kommentarer: