Blogger Widget

fredag den 23. februar 2007

Pocket Life i Mod Strømmen

Torsdag d. 1. marts, mellem kl. 18-20, får Mod Strømmen (98.8 FM / 98.9 Hybrid) besøg af århusianske Pocket Life. Gruppen har tidligere gæstet programmet og det har altid været med en mængde rockarkæologi i kufferten. Med andre ord, kan lytterne forvente, at høre inspirationer som Neil Young, Nick Drake, The Band, The Walkabouts, Badly Drawn Boy, Wilco, Element Of Crime, Bob Dylan, Nikolaj Nørlund, Eels, Shirtsville etc.

Pocket Life har et album på vej. Der er endnu ikke fastsat en udgivelsesdato, men mon ikke vi får smagsprøver derfra alligevel? Desværre kommer udsendelse til at foregå uden bandets sangskriver og guitarist, Ole Luk Sørensen. Kort før jul og bedst som aftalerne om mixning af det nye album var begyndt at tage form, døde Ole Luk Sørensen , som følge af uheldige omstændigheder i forbindelse diabetes.

Bandet er nu i gang med mix af det nye album, sammen med tekniker og co-producer Jakob Berthelsen, der tidligere har arbejdet med bl.a. Under Byen, Howe Gelb & Giant Sand, Delicia Mini, Peter Sommer, Antophones og Marie Frank.

I øvrigt vil Pocket Life give koncert i Christianshavns Beboerhus efter udsendelsen d. 1. marts. Mød op kl. 21.

Pocket Life er i dag:

Palle Jensen (vokal, guitar)
Jakob Schmidt (tangenter, guitar, mundharpe, kor)
Kim Eland (bas)
Rasmus Fink Lorentzen (trommer)

Ingen kommentarer: