Blogger Widget

lørdag den 5. maj 2007

Salem i Mod Strømmen

Duoen Salem overfører erfaringerne fra sin imposante engelsksprogede trilogi til et fornemt udspil på dansk, hvor flot svungne originalkompositioner iblandes stensikre klassikere fra Den Store Danske Sangbog.”

Sådan skrev anmelder på Information, og selvudnævnt talsmand for Salem, Klaus Lynggaard, den 6. oktober 2006, om albummet ’Nord1’. Samme Lynggaard har sandsynligvis også haft en finger med i spillet om, at nominere duoen to gange til en Steppeulv, der som nok er mange bekendt er musikkritikernes danske musikpris.

Nu på torsdag d. 10. maj, kl. 18-20, får Mod Strømmen (98.9 FM / 98.8 Hybrid) besøg af herrerne bag Salem, Mikkel Risbjerg og Kasper No Behrens. Redaktionen glæder sig meget, og især til at tale om ’Nord1’, hvor Salem begiver sig ud i blændende spagettiwesternfortolkninger af store sang- og digterspidser, som Thøger Larsen, Kai Normann Andersen, Benny Andersen og Evert Taube.

Dertil kommer selvfølgelige også hvad makkerparret bliver inspireret af når de selv komponerer. Og hvilke forventninger de har til dets seneste album ’The Rest Of The West’, der er en opsamling af numre fra Salem’s tre første engelsksprogede album + bonusmateriale, og som er udsendte internationalt.

Stil ind torsdag kl. 18.00.

Ingen kommentarer: