Blogger Widget

søndag den 11. november 2007

Simon Gylden i Mod Strømmen

Redaktionen på Mod Strømmen modtog i går en mail, hvor hovedbudskabet var, at i løbet af i dag (søndag 11. november) vil de sidste komponenter blive installeret, således at vi igen kan sende.

Det betyder, at vi torsdag d. 15. november, kl. 18-20 (98.8 FM / 98.9 Hybrid), kan præsentere enmandshæren Simon Gylden og hans blanding af country, folk og pop. Kaster man et blik på Simon Gyldens MySpace-profil, nævner han blandt inspirationerne Woody Guthrie, Maybelle Carter, Jimmie Rodgers, Willie McTell, Mississippi John Hurt, Cliff 'Ukulele Ike' Edwards, Rudy Vallée og Cole Porter. Umiddelbart er det jo navne vi har stor respekt for på redaktionen.

I august i år, udgav Gylden sit fjerde album 'First Man On Venus'. Det har skilt vandene en smule i det danske anmelderkorps. Gaffa mente, at "Gylden er som altid svær at sætte i bås: Det ene øjeblik går han Rolling Stones i bedene, det næste Junior Senior. Grovkornet humor går hånd i hånd med uudgrundelig sanglyrik, mens bagmanden iscenesætter sig selv på alle mulige og umulige måder." Mens diskant.dk fandt, at det aldrig blev "sentimentalt eller sødmefuldt med Simon Gylden, altid ulmer et anstrøg af sarkasme – også når det handler om døden, forliste kærlighedsforhold eller – som i nummeret ”Tracy Lords” om pornostjernen af samme navn – om et ensomt, uforløst liv. Det giver fornemmelsen af, at livet er smukt men grumt, ramme alvor men kun for sjov."

Lyt med og døm selv, torsdag d. 15. november kl. 18.

Ingen kommentarer: