Blogger Widget

fredag den 26. september 2008

’U.S. EZ’

Der er noget i gære i San Francisco. Bloggen her har tidligere været forbi Howlin’ Rain, Comets On Fire og Wooden Shjips. I dag gælder det den skramlende, til tider søvndyssende, måske sidstnævnte i anmeldersprog hedder stenede, guitar/tromme psych-duo, Sic Alps, der består af Matt Hartman og Mike Donovan. Sic Alps er blevet sammenlignet med The Velvet Underground, Robyn Hitchcock og Guided By Voices, som det lød i midten af 90’erne.

Hartmann og Donovan har udsendt to plader i år. I maj kom ’A Long Way Around To A Shortcut’. To måneder senere præsenterede de ’U.S. EZ’, som denne bloggerkugle er blevet glad for. Det, til trods for, at det har taget sin tid, at finde vejen ind til destillatet, fordi arrangementerne undertiden kan virke grynede og lettere rodede. Ikke at albummet er eksperimenterende lukket. Overhovedet ikke. Tag din tid og der venter en belønning.

Det hjælper ikke at søge efter Sic Alps på Myspace. De er der ikke længere, fordi der er ”too many crappy ads, Madonna videos, and the fine print about them owning your tunes, etc. So we did what any self-respecting band with a website would do and got off of there. Go ahead and throw yourself upon the gears of the corporate machine too why don't you, man?”, som der står på dets hjemmeside. Mon det er en ny tendens? Sammesteds er der annonceret en koncert i København, den 19. oktober. Sted og tid er desværre ikke angivet, tjek dagspressen.

Mere om MySpace og storfinansen i Politiken.

Ingen kommentarer: