Blogger Widget

mandag den 29. marts 2010

Good Time Woman (tidlig version af Tumbling Dice)

Outtake fra ’Sticky Fingers’, som The Rolling Stones arbejdede videre med under indspilningerne til ’Exile On Main Street’ i Villa Nellcôte. I et dagbogsnotat af Bill Wyman, der senere blev brugt i bogen, ’Rolling With The Stones’, hedder det:

"On 3 August we worked on 'Good Time Woman' and when I arrived the following day I found Mick Taylor playing bass. I hung around until 3am then left”

Det var muligvis i disse timer, at ’Good Time Woman’ begyndte at tage form som ’Tumbling Dice’, som vi kender det. I alt skulle der være omkring 150 takes af nummeret. Det skal blive interessant at finde ud af, om det er ovenstående version af ’Good Time Woman’, der er inkluderet på de-luxe udgaven af ’Exile On Main Street’?

2 kommentarer:

Torben Bille sagde ...

I følge det seneste nummer af Uncut er det i øvrigt højst tvivlsomt om alle de outtakes, Mick siger, er fra indspilningerne af Exile, overhovedet stammer fra de sessions, for som Keith siger: "Den, der tror på Mick, tror på hvem som helst." Men som Mick siger: "Så længe de bare lyder godt..."

HHS sagde ...

Hej Torben,

Det var også én af de ting, jeg hæftede mig ved, da jeg læste omtalte artikel. Har en bootleg fra indspilningerne af ’Exile…’, hvor ’Good Time Woman’, figurerer i en langt dårligere produktion end denne, så mon ikke det er versionen fra 1970, der er med på albummet.

HH