Blogger Widget

onsdag den 23. juni 2010

Fra den store citatbog

Mellem fodboldkampe, afrikansk ineffektivitet, sommervejr, studenterhuer, grillpølser og almindelig ugidelighed, kan det være vanskeligt at finde tid til blogindlæg. Derfor griber vi i dag til et af de nemme stykker. Det stammer fra forsanger Tobias Kippenberger fra Roskilde-aktuelle, The Floor Is Made Of Lava. Der i Soundvenue er blevet spurgt om, hvad han skal høre på festivalen? Han peger bl.a. på amerikanske Titus Andronicus, og giver dem denne anbefaling med på vejen:
"Syntes egentlig bare de havde et sejt navn og tjekkede dem ud på nettet. Det viser sig, at de lyder ret meget som The Replacements, og dem har vi rådyrket i bandbussen det sidste halve års tid. Det skal være sådan en koncert, jeg ikke læser lektier til og bare tror på bliver rigtig god".
Hvis The Floor Is Made Of Lava ligefrem har ”rådyrket” ’Mats, må man håbe, at der også falder noget af til publikum. På bandets seneste udgivelse ’Howl At The Moon’, er der intet, der tyder på det, men den er nok indspillet før timerne i bandbussen. Om ikke andet, så skaber udtalelsen dog visse forventninger hos denne signatur. Skuf dem nu ikke!

Tilbage til Soccer City og Englands kommende modstander.

Ingen kommentarer: