Blogger Widget

onsdag den 16. juni 2010

3 X Pavilion

I morgen sender radioprogrammet Mod Strømmen årets opvarmningsprogram til Roskilde Festival 2010. Chimes & Bells, Kråkesølv og Night Fever er tre af de mindre navne, der ikke spiller på selve festivalen, men har fået hyre på Pavilion Junior i dagene op til. Med det på plads, er det formentlig også det eneste de har til fælles.

Københavnerensemblet Chimes & Bells repræsenterer vist det man vidtløftigt kalder artrock. Et ord, som undertegnede, har det med at få i den gale hals. Tag dog ikke fejl af Chimes & Bells, de støjer igennem når det passer dem og det gør det eftersigende temmelig ofte. Her ‘Stand Still’ fra den besnærende ep ’Into Pieces Of Wood’, der kom sidste år.

Norske Kråkesølv er vanskelige at sætte i en teoretisk bås. Selv nævner bandet postrock. Her på siden vil vi nok bare kalde det popmusik. Ikke desto mindre eller muligvis derfor, så har numret ‘Skredder’ fra debutpladen ’Trådnøsting’ fra 2009, sat sig fast.

Billedet her var ikke til at stå for. Night Fever fra København spiller hard-core punk, og selvom det på titelsangen på ep’en ‘New Blood’ fra sidste år, snerrende synger “this ain’t 1983, this ain’t 1984, this ain’t 1985, this is our time”, så lyder deres velfortjente spark til højre og venstre alligevel, som noget, der er lavet i begyndelsen af 1980’erne. Hør ’Still Kicking’

Ingen kommentarer: