Blogger Widget

fredag den 9. juli 2010

Stopfodret med musik

Tre, fire, fem dage er gerne normen for, hvornår denne blogger, atter begynder at høre musik efter en Roskilde Festival. I år er ingen undtagelse. Tomgang til hobe. Vegetering vil andre kalde det. Nu er appetitten på vej tilbage. Kimen eller anledningen, om man vil, til at vende tilbage i sporet, er den nye single, ’We Make Sense’, med Emma Acs og hendes band, der fornyelig har taget navnet, The Inbred Family.

The Setting Son’s popbegavelse er længe blevet lobhudlet her på siden. Uden at tygge for meget drøv på det, kan det forekomme ubegribeligt, at P3 har sat Emma Acs nye nummer i rotation, når The Setting Son indtil videre ikke har fået en fair chance. De to band er nemlig identiske og lyder stort set ens. Dog med det diminutive men, at det ene har en kvindelig forsanger, det andet ikke. ’All Is Flux, Nothing Stays Still’, for endnu en gang at citere den græske filosof Heraklit (540 - 480 f.v.t.). Nevermind. Fang ’We Make Sense’ via radioen, udvalgte butikker i København, som download eller på gruppens MySpace. Det er en lille åbenbaring.

Emma Acs & The Inbred Family besøger radioprogrammet Mod Strømmen i slutningen af august. Før det spiller orkestret i Thy Lejren. Hvis glimrende tredags-program, man kan nærstudere herunder. Klik på plakaten for større gengivelse.

2 kommentarer:

Peter sagde ...

Jeg undrer mig over at Heraklit talte så godt engelsk.

HHS sagde ...

Han var vel et dannet menneske. På dansk hedder det vist 'Alt flyder'. Og det lyder mere som min kone, når hun leder efter sine nøgler