Blogger Widget

tirsdag den 19. april 2011

The Big Black

Forårsstemning. Hvad man hverken kan høre eller se, er, at der ud af den åbne terrassedør strømmer rekreerende reggae. Musikken lader nu ikke til at have afsmittende virkning på pastor emeritussen, som vi deler et gammelt markskel med. Eller, for den sags skyld, bondemanden på den anden side af vejen, hvor vi køber landæg. De eneste, der har vist en smule interesse, var det hold cykelryttere fra den lokale amatørklub, der drønede forbi for en halv times tid siden. Og det er så ikke helt korrekt. I skrivende stund virker den dumme brumbassen, som bliver ved med at flyve lukt ind i det nypudsede vindue, ret så påvirket. Om det så er musikken eller foråret den er høj af, må andre bedømme.

Stemningen leder alligevel direkte over til natten mellem skærtorsdag og langfredag og Loppen på Christiania. Her er der midnatskoncert med The Voice Of Jamaica Tour feat. navnkundige The Congos og The Abyssinians.


Dagene efter byder på Copenhagen Ska Convention, hvor der ligeledes er nogle meget fine orkestre på plakaten. Læs mere på Loppens side.

Ingen kommentarer: