Blogger Widget

lørdag den 23. april 2011

A Fistful Of Dollars i Mod Strømmen



”Fistful of $ har en mission: At bringe countrymusikken helt ind under huden på danskerne. Danske piger og drenge fortjener muligheden for et indblik i de sidste 50 års country og westernklassikere: Fra bluegrass hoedown til western swing, fra rhinestone superstars til country-rock og pop crossover”
Det er ord som radioprogrammet Mod Strømmen til enhver tid, kan står indenfor. Hverdagen og dens trivialiteter er så småt på vej tilbage efter påskedagene, så hvorfor ikke bruge et par timer på torsdag med sange om ulykkelig kærlighed, landevejsriddere, galgenfugle, drabsmænd, mord, drukkenbolte, gamblere, længsel efter et simpelt liv på landet, beværtninger m.v.

Onsdag, d. 11. maj, slår Christianshavns Beboerhus, hvor vi jo som bekendt sender fra, dørene op for et nyt tiltag, Little Village Country Music Club. Her vil A Fistful Of Dollars hver anden onsdag i måneden, tage publikum med på en rejse gennem countrymusikkens historie.

Nu på torsdag, d. 28. april, vil vi spørge ind til hvordan det går med missionen og hvor begejstringen for country & western stammer fra. Bandet spiller forhåbentlig også et par numre live. Lyt med mellem kl. 18-20 på 98.9 FM / 98.8 Hybrid.

Ingen kommentarer: