Blogger Widget

torsdag den 29. september 2011

Weekendforslag

Christiania har fødselsdag. Tillykke i øvrigt. Den er blevet fejret siden i mandags og bliver det vist weekenden ud. Fredag går Nikolaj Nørlund på scenen på Loppen. Med sig har han et gedigent lille rockcombo, bestående af guitaristerne Jeppe Brix fra Howl Baby Howl med meget mere og Kristoffer Munck Mortensen fra Mellemblond.  Rytmesektionen er ikke mindre imponerende med Anders Christensen og Tomas Ortved. Det koster kr. 100
Lørdag gælder det Spids Nøgenhat i Pumpehuset. DRs liveoptagelse fra en af årets meste roste koncerter fra Roskilde Festivalen udkommer formentlig snart.  Orpheus Records har i al fald allerede navngivet live-lp’en, ’De Sidste Her På Jorden,’ og forventer at den er på gaden 1. december.  Spids Nøgenhat er i Ålborg fredag, så mon ikke de får banket noget rust af og møder skarpe og nybarberede op i Pumpehuset? Kr. 130 i døren.
Til slut et forslag til kvalitetstid foran computeren.  Den 74-årige countrysanger Merle Haggard har en ny plade på vej. Den kommer til at hedde ’Working In Tennessee’ og indeholder spritnyt materiale, plus en hyldest til Johnny Cash, samt en nyindspilning af ’Working Man Blues’, sammen hans søn Ben Haggard og Willie Nelson.  
  Merle Haggard - Working In Tennessee by Vanguard Records

Ingen kommentarer: