Blogger Widget

søndag den 8. januar 2012

Simone Felice: ‘New York Times’


Et af de album, jeg aldrig fandt ind til sidste år var The Felice Brothers ’Celebration, Florida’. Jeg kan ikke præcis pege på, hvorfor. Orkesterets foregående udgivelser har ellers formået at nytænke den lyd, som The Band og dets slægtninge har bygget forholdsvis fornemme karrierer på.

En af grundene til, at den nye plade ikke siger mig så meget, kan måske være fordi den ene af brødrene, Simone Felice, forlod bandet pga. helbredsmæssige problemer efter udgivelsen af det forrige album, ’Yonder Is The Clock’, i 2009. Den formodning funderer jeg alene på, at Simone Felice senere band The Duke & The King, der er opkaldt efter et par bondefangere fra Mark Twains ’Huckleberry Finn’, i den grad har bjergtaget mig.

Til april solodebuterer Simone Felice. Den nye plade er skrevet og produceret i løbet af 2011. Indspilningerne har dels fundet sted i Felices lade hjemme i Catskills Mountains, i en forladt High School i Beacon, New York, en gammel kirke i det nordlige London, en Manhattan-lejlighed og i Dreamland Studios i Woodstock. Det hele er så blevet bundet sammen af Greg Calbi, der også har arbejdet for Patti Smith, John Lennon, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Richard Hell med mange flere.

Allerede nu kan man downloade nummeret, ’New York Times’. Brug pilen til højre i afspilleren.

simone felice - new york times (free download) by reveal records

2 kommentarer:

Morten sagde ...

Det lyder lovende det her. Jeg har aldrig fået taget mig sammen til at lytte til hverken The Felice Brothers eller The Duke & The King, men det kan da godt være jeg skal have gjort op med de åbenlyse mangler. Og så naturligvis holde øje med denne plade. Tak for tippet.

HHS sagde ...

Der var så lidt