Blogger Widget

tirsdag den 3. april 2012

Dansk påske #1: 11th Street Kids – ’One Life’


En ting er at opkalde sig efter et gammelt Hanoi Rocks nummer. De betyder ikke så meget i min musikalske opdragelse. Noget andet er, at nævne New York Dolls, The Replacements, The Heartbreakers og Ramones som de vigtigste inspirationer. Det skærper min interesse og lægger en vis forpligtelse på de implicerede.

Om 11th Street Kids, som består af guitarist Lars Rock og trommeslager Ace fra The Floor Of Lava, plus deres lydmand Nik, der bl.a. også spiller bas i Anchorless, har haft de samme tanker, da de navngav deres debutplade, ’Well, What Did You Expect?’, har jeg ingen anelse om. Men det er trods alt en titel, der kan læses lidt af hvert ind i og det vil alt efter angrebsvinkel nok også ske, når albummet kommer på gaden, d. 23. april.   

Her ville jeg gerne have spillet, det sidste nummer på pladen, det korte Heartbreakers-ripoff, ’Drop Dead (I Don't Care)’. Bandet har dog valgt ’One Life’, som den første teaser. Til gengæld indeholder den, noget efterhånden så usædvanligt som en saxofonsolo. Et instrument moderne rockmusik desværre synes at have glemt alt om. Der er pladerelease på Bakken i Kødbyen, lørdag d. 21. april.

Ingen kommentarer: