Blogger Widget

onsdag den 29. august 2012

‘Hallelujah Rock'n'Rollah’


“Legendary Lars Krogh meets the Flaming Sideburns on the streets of Vordingborg”

- ordene her fulgte med billedet, da det dukkede op på Facebook forleden. Fotografiet er taget sidste fredag umiddelbart før Gutter Island 2012 åbnede portene. (N.B. Det er kommet frem, at billedet er taget på vej hjem fra Gutter Island. Det vil sige søndag, ikke fredag. Og så står der vistnok et stjerneskud og venter på Lars Krogh på et af de nærmeste borde)

Man kan måske ikke aflæse det direkte, men de har en historie sammen. For at få det på det rene, så er det ikke fordi de har samarbejdet om en nyoversættelse af Ovid eller at de alle nærer en altopslugende lidenskab for James Joyce. De ejer heller ikke samtlige numre af litteraturtidsskriftet Heretica. For den sags skyld, debuterer allesammen heller ikke i næste nummer af Hvedekorn. De er vist heller ikke ved at sætte en rockmusical op, selvom det utvivlsomt ville være spændende. Travheste gør de det heller ikke i, skønt de på et tidspunkt havde tegningen til noget stort, der kunne have ført dem ud af det spor.

Den tyske webmagasin Soulseller fortæller under overskriften ’Pushing Scandinavian Rock To The Man’ en lille smule af historien. Ellers kan jeg tilføje, at hvis ikke de seriøse forhandlinger, som Lars Krogh fra Bad Afro, lå i for en ti års tid siden med den engelske pladeselskabsejer, Alan McGee, om en worldwide kontrakt til The Flaming Sideburns, var strandet på økonomien, ja, så ved man aldrig, hvor de havde befundet sig henne i dag. Måske stadig på Algade i Vordingborg?

Ingen kommentarer: