Blogger Widget

søndag den 9. december 2012

Jule-jingle-jangle i Mod Strømmen


I skrivende stund vælter sneen ned over Østsjælland. Det ser unægteligt anderledes ud end, da jeg midt i sommer blev spurgt om Mod Strømmen lavede en juleudsendelse i år? På daværende tidspunkt trak jeg lidt på det. Det blev jeg faktisk ved med til langt ind i november. Ikke, at der er noget problem i at lave et program der rummer julemusik, men kunne vi i det mindste ikke også præsentere noget af den musik, som vi på forhånd vidste, der ikke blev plads til på vores årslister? Mailen herunder smeltede dog mit julekolde hjerte:

”Og æææææh, skal redaktøren nu til at spørge den utidige freelancer til råds om programlægningen? Altså, jeg er en julegris, og har derfor kun tænkt mig at spille julemusik. Ren juleknas. Så hvis du ønsker at sidde og beate 2012, ja, så er jeg lidt svær at spille bold med, når de fleste af mine plader handler om juleindkøb, mistelten, fest, glæde og sne der daler stille ned.”

Lad julen komme. Vi vil i hvert fald gøre, hvad vi kan for det, nu på torsdag, d. 13. december, mellem kl.18-20 på 98.9 FM/98.8 Hybrid.

2 kommentarer:

Thomsen sagde ...

He he... og jo, jeg glæder mig.

HHS sagde ...

I lige måde :-)