Blogger Widget

søndag den 3. marts 2013

The Woken Trees i Mod Strømmen


Da The Wands gav radiodebut til The Woken Trees ‘Half Hollow’ i begyndelsen af februar i Mod Strømmen, beskrev Christian Vind Skibdal, sekstetten som gotisk postpunk. Nu er der nok nogle ældre læsere, der tænker på Bauhaus eller The Sisters Of Mercy. Glem dem, for en stund. The Woken Trees har en rem af huden, men det er trods alt over tredive år siden genren toppede, så hvis man føjer grunge- og postrock til, får man nok et bedre billede af, hvad de laver.

Gaffa er imponerede og skriver i anmeldelsen af debutpladen, ’NNON’, at ”Med et underliggende mørkt, dæmonpræget og tankevækkende drive katapulterer disse seks unge herrer fra København sig direkte ind blandt de post-punk-fæller der fortjener plads”. Og, ja, de fortjener så sandelig al den plads de overhovedet kan få. 

Et passende sted at begynde er nu på torsdag, d. 7. marts, når bandet besøger radioprogrammet Mod Strømmen. Følg op søndag, d. 10. marts, hvor de spiller opvarmning for The Telescopes i Huset i København. Og ikke mindst, gå ud og køb ’NNON’, når den udkommer mandag, d. 11. marts.


Lyt med mellem kl. 18-20 på 98.9 FM / 98.8 Hybrid. 

Ingen kommentarer: