Blogger Widget

tirsdag den 3. juni 2014

'Forever Dolphin Love'


Selvom det er mere end ti år siden, at newzealandske Connan Mockasin debuterede og han har turneret med Liam Finn, søn af Neil Finn, Crowded House, The Veils, Mystery Jets, Warpaint, Charlotte Gainsbourg, Radiohead og arbejdet sammen med Fatboy Slim, ja, så var det ikke før sidste år, at jeg stiftede bekendtskab med hans musik.

Stedet og datoen kan jeg placere helt præcist. Tidspunktet kniber det lidt med, men det var formentlig omkring kl. 19.00. Forsanger i Telstar Sound Drone, Sean Thomas Jardenbæk, havde netop spillet et længere hippieopus med svenske Pärsons Sound i Mod Strømmen. Trommeslager Hans Beck ville ikke holde sig tilbage og satte et mindst ligeså langt nummer på. Det var 30. maj 2013. Direkte livesending. Sangen var ’Forever Dolphin Love’, hvis forunderlige charme, jeg ikke rigtig har kunnet vaske af mig siden:


Nu på lørdag, d. 7. juni, kl. 14.00, er der releasefest for Telstar Sound Drones nye 10”. A-siden, overmåde fede ’Feel It’, fik i øvrigt radiopremiere for knapt fjorten dage siden, da Anders Stub og Henrik Klitstrøm var i Mod Strømmen. Aarhusianske Teen Beams spiller ved samme lejlighed. Det sker i køkkenet over KB18.

Connan Mockasin må man vente med at høre til Roskilde Festival.

Ingen kommentarer: