Blogger Widget

mandag den 2. marts 2015

Bite The Bullet i Mod Strømmen


”Fuzz- und Retro-Rock mit Biss” lyder stiletikken i en af de mange tyske anmeldelser af Bite The Bullets nye skive, ’Wheels’. Og ikke nok med det. Albummet får også en forrygende modtagelse syd for grænsen. Trioen blev dannet på asken af Highway Child for godt og vel tre år siden. Bite The Bullet albumdebuterede i 2013, siden da har de turneret Tyskland og Østrig tyndt. Det er også blevet til en del koncerter herhjemme, blandt andet sammen med Baby Woodrose.

Nu på torsdag besøger orkestret Mod Strømmen. Der et et par ting, jeg har tænkt over og som jeg måske kan få opklaret. Der er vel ingen tvivl om, at Highway Child var navngivet efter et Hendrix-nummer. Men er Bite The Bullet så opkaldt efter den gamle western med James Coburn og Gene Hackman? På dansk hedder filmen vist ’Bid Tænderne Sammen’. 

Og mindst ligeså spændende bliver det at høre hvilke inspirationer bandet tager med? I de anmeldelser, jeg har læst, bliver der nævnt alt fra MC5, Steve Harley & Cockney Rebel, Marc Bolan, Manfred Manns Earth Band, The Doors, The Killers, Manic Street Preachers til Bobby Conn.

Stil ind, kl. 18.00, på torsdag, d. 5. marts, på enten 98.9 FM eller via den direkte livestream.

Ingen kommentarer: