Blogger Widget

mandag den 25. maj 2015

Palace Winter i Mod Strømmen


Synthflader og akustisk guitar var det første, der mødte mig, da jeg hørte ’Woke In The Night, The Phone Was Ringing’ med den nye dansk/australske duo, Palace Winter. Det ene af de to numre som det lille ensemble har liggende på Soundcloud. Dét var åbenbart også nok for pladeselskabet Tambourhinoceros, der hurtig skrev kontrakt med dem. Duoen fandt sammen for et par år siden, hvor guitarist og sangskriver, Carl Coleman, der har været med i Halasan Bazar og Sink Ships, varmede op for The Rumour Said Fire, som Caspar Hesselager spiller synthesizer i, på en seks ugers lang danmarksturné,

Hvilke fælles interesser de fandt sammen om, vil jeg ikke sige så meget om her. Vi har to timer til rådighed på torsdag. Men én af dem var den plagede amerikanske sanger og sangskriver Elliott Smith, der begik selvmord i oktober 2003. Derudover er de forbundsfæller, når det gælder haute cuisine, hvor de begge nærer en stor bevågenhed for is og kaffe. Når det er sagt, så har de vist også allerede indspillet deres debutplade, som jeg håber vi får et nummer eller to fra i udsendelsen.


Lyt med nu på torsdag, d. 28. maj, kl. 18 – 20 på 98.9 FM eller via den direkte livestream. Dagen efter spiller Palace Winter i øvrigt support for den hollandske neo-psych, kammer- og barokpop artist, Jacco Gardner.

Ingen kommentarer: