Blogger Widget

lørdag den 12. december 2015

The Grateful Dead eller Tom Petty?


Her i formiddag har jeg fejret Sinatras 100-årsdag ved at høre ’Sinatra At The Sands’. Livepladen fra Sands Hotel & Casino i Las Vegas fra 1966, hvor han bliver akkompagneret af Count Basie og hans orkester.

Senere i dag vil en række musikere hylde The Grateful Dead og Tom Petty. Dels for at fejre The Deads halvtredsårs jubilæum, dels for at ønske Tom Petty tillykke med de 65 år, som han fyldte i oktober i år.

The Grateful Dead har selv markeret jubilæet ved at spille afskedskoncerter i sommers, som vist ikke blev en afsked alligevel, fordi opbakningen var så stor. I aften i KB 18 i Kødbyen, er der fint besøg af Thomas Frank og Edvard Hernevik fra Göteborg-bandet Den Stora Vilan, der, mens jeg er ved det, har udgivet det fremragende dobbeltalbum ’Utsikt Mot Havet’ i år. De spiller et par Dead-sange som duo og et enkelt med support fra husorkestret The Orange Grove. Derudover dukker Young Flowers, en sammensmeltning af Halasan Bazar og Grævling, MC Hansen, Rasmus Hegnet fra The Haunted Brothers og Benjamin Aggerbæk og Christian Woll, også op for at hylde San Francisco-giganterne. Det begynder kl. 19.00

Hør mere om arrangementet i denne udsendelse fra Radio Rockfreaks, der sender om onsdagen på Christianshavns Kanal. Medvirkende er Peter Ingemann og det meste af The Orange Grove:


I Musikcaféen i Huset fortolker The Mayflower Pussyfarm, The Evening Flowers, DW Celebration, Pitch Black Spinney Machine, The Bowdashes feat. The Entrepreneurs, Martin Rude, Morten Kjems og HellraiserTen, en række af Tom Pettys sange. Entréindtægterne går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp. Koncerten begynder kl. 20.00

Ingen kommentarer: