Blogger Widget

søndag den 23. oktober 2016

Kort prædiken for døve ører. Det er jo søndag.


Én sølle anmeldelse er alt, hvad det er lykkedes mig at finde af The Love Coffins nye fremragende udspil, ’Buffalo Thunder’. Ikke, at anmeldelsen i sig selv er sølle, den er faktisk glimrende. Men nu er der efterhånden gået tre uger siden ep’en kom på gaden. Og det er kun blevet til en anmeldelse.

Det er ingen hemmelighed, at jeg anser The Love Coffin for at være et af de mest interessante rockorkestre herhjemme lige nu. Det synspunkt, står jeg åbenbart næsten alene med. Eller sagt lidt mindre konfronterende, så ved jeg, at større og større kredse af det københavnske musikliv (sæt selv undergrund ind, hvis det passer dig bedre) er begyndt at få øjnene og ørerne op for de ubestridelige rockkvaliteter som bandet besidder. I England, Frankrig og Holland er det samme ved at ske.

Hvad med at få anmeldt den plade, kære anmeldere? Det er jo nok af jer derude. Måske flere end det lille arvefølgerige nogensinde har haft før? Mon ikke, der i denne, må man formode, nysgerrige skare, stadig sidder et par stykker eller mere, som er på jagt efter det næste musikalske fix?

’Buffalo Thunder’ er lige her:


Ingen kommentarer: