Blogger Widget

mandag den 9. januar 2017

The Brotherhood Of Sonic Love i Mod Strømmen


Årets første besøg. The Brotherhood Of Sonic Love debuterede med en ep med fire numre i november sidste år. Titlerne ‘Wrong Side Of The Track’, ‘Down In Style’, ‘Load & Explode’ og ‘I Wanna Touch Your Soul’ lader måske ane, hvor vi skal hen. Hvis ikke, så lad mig kort skitsere det som garvet støj- og smadderrock. Spillet af et broderskab af rutinerede rotter (plus en novice) fra den københavnske musikliv, med baggrund i On Trial, The Rosa Riot, Wild Evil Entertainment Dept., Rum 37 med flere.

GFRs anmelder mener, at ”Det er bundsolidt og uhyre sikkert håndværk, hvor der ikke rystes det mindste på hånden, så man straks føler sig i trygge rammer og ved, at det her er ikke en tur hvor man pludselig skrider ud i svinget og ryger i grøften.” Et stykke hen ad vejen, kan jeg godt give ham ret, selvom jeg har det somom, at jeg ”skrider ud i svinget og ryger i grøften” undervejs. Men det er en behagelig måde at miste fodfæstet på.


Bandet har efterhånden spillet en del koncerter rundt omkring i byen. Næste gang de står på scenen varmer de op for Brooklyn-rockbandet, The Mystery Lights, på Loppen, d. 22. februar.

Stil ind nu på torsdag, d. 12. januar, kl. 18.00, på enten på 98.9 FM eller via den direkte livestream. Som noget nyt kan man ligeledes fange radiosignalet på Tunein.

Ingen kommentarer: