Blogger Widget

tirsdag den 1. maj 2018

Tugboat i Mod Strømmen


For ikke særlig længe siden, havde Mod Strømmen besøg af aarhusianske Tilebreaker. Tugboat, der ligeledes er fra Smilets By, befinder sig i samme boldgade. Det vil sige, at det med inspiration fra sad core og slow core udforsker sindets afkroge, især de mørke, glædesløs, forstemte, knugende, grå, fortvivlede, til tider resignerende og deprimerende stemninger.

Bandet tog sine første spæde skridt for et års tid siden, hvor Andreas Halsskov (der også er med i Tilebreaker), havde en svær periode. Det udmøntede sig i nogle sange, som han præsenterede for trommeslager Jesper Moeslund (Urr og Blod) og bassist Fabian Petri (Transit Pop). I oktober sidste år gik de i studiet og indspillede en række sange, der forhåbentlig snart udkommer.

I går lagde Tugboat et nyt nummer fra studiesessionen ud:


Nu på torsdag, d. 3. maj, kommer trioen forbi Mod Strømmen. Stil ind, kl. 18.00, på enten 98,9 FM eller via Tunein eller den direkte livestream. Torsdag, d. 10. maj, spiller bandet til Spot Festival. Det sker på Tape, hvor de er i fornemt selskab med Holm, Less Win, Mythic Sunship og Visitor Kane.

Ingen kommentarer: