Blogger Widget

tirsdag den 5. juni 2018

Clarissa Connelly i Mod Strømmen


Der er optræk til noget stort ved årets Roskilde Festival. Normalt optræder Clarissa Connelly alene. Hvilket egentlig passer meget fint til hendes introverte, elektroniske folkpop. Jeg har haft en længere korrespondance med hende, eftersom det har været vanskeligt at finde en dato, hvor hun kunne besøge radioprogrammet. For at gøre en lang historie kort, så var de fleste af Connellys torsdage optaget, fordi der var booket tid til produktionsøvere, som det hedder i vore dage. Men hun går også fra at stå mutters alene med synth og backtrack til at spille med trommeslager, guitarist, keyboard og tre strygere. Noget af en forvandling, hvis du spørg mig. Det bliver interessant at høre, hvordan det store band forvalter Connellys mestendels spartanske udtryk. Det kan man opleve på Roskildes Rising-scenen, søndag d. 1. juli, kl. 18.30.

I april udkom Connellys andet album på Aarhus-lablet Brystet. Det hedder ’Tech Duinn’ og som debuten ’Come In Roses’ fra 2015, er det kun til at få på kassettebånd i fysisk format.

Her førstesinglen/-videoen ’De Novo’ fra ’Tech Duinn’:Stil ind nu på torsdag, d. 7. juni, kl. 18.00, på enten 98,9 FM eller via Tunein eller den direkte livestream.

Ingen kommentarer: