Blogger Widget

mandag den 24. september 2018

Næste Klub Soja er på fredag


Neglet fra eventsiden:

”Pacific Swell (garage/surf fra Grenaa)

Pacific Swell er lyden af de dage, hvor de få glimt fra aftenen før deler plads i sengen med den dårlige samvittighed og varmen, der insisterer på at holde dig vågen. Klemt fast mellem bølger og støv, udbrændt country, svenske læger og mexicanske dødedage trækker PS dig tilbage til tågerne og de kulørte lamper til et sted, hvor det er okay at glemme, at der findes en dag i morgen.

Siden de blev dannet i Grenaa i 2015 har de fire fyre skabt sig et solidt følge i surf-mekkaet Klitmøller på den danske vestkyst. Derfra har de spillet et væld af koncerter omkring i landet heriblandt som opvarmning for bl.a. Powersolo og The Courettes.

Cosmic Waves (psych/shoegazer fra KBH)

Cosmic Waves er en dansk kvartet som blander en brusende cocktail bestående af shoegaze og post punk. Cosmic Waves opstod i starten af 2017 med medlemmer fra Luxembourg, Sverige og Danmark, af en fælles kærlighed for dystre, simple og melodiske kompositioner. Dette sammenflettes med en kvindelig vokal som tilfører en drømmende og længselsfuld følsomhed blandt den dystopiske sfære. Bandet har i deres korte levetid udgivet to ep’er samt en musikvideo og udmærker sig især ved deres bragende og energifyldte liveshows.

Musikalsk trækker bandet referencer til 80'ernes post-punk og de tidlige 90'eres shoegaze, med inspiration fra bands som The Cure, Siouxsie & The Banshees, My Bloody Valentine og Mazzy Star.”Ingen kommentarer: