Blogger Widget

tirsdag den 19. februar 2019

Melting Walkmen i Mod Strømmen


Det er efterhånden et helt år siden, at den ti år gamle kvintet Melting Walkmen udsendte deres seneste ep. Eller er det? Alt efter, hvor man søger informationer, får man forskellige release-datoer på ’Daylight Savings’, som udgivelsen hedder. Der dukker også stadigvæk anmeldelser op af pladen, rundt omkring på nettet. Den seneste, jeg har set, er vistnok på polsk, så den får jeg ikke forbandet meget ud af at læse. Jeg forstår dog, at både Sort Sol og Kliché bliver nævnt, så de orkestre må polakkerne altså have en eller anden form for kendskab til?

Uanset hvad, så er det ikke på grund af den et år gamle plade, at Melting Walkmen er inviteret på besøg i Mod Strømmen. Bandet spiller ifølge et Facebook-opslag ”et sammensurium af eksperimenterende post-punk og støjet collegerock. Et hektisk katarsis af støj, angst og selvforagt”. Hvem kan sige nej til det?

Første gang, vi skrev sammen, var allerede i november sidste år, hvor de havde en split-single på vej med Chainsaw Eaters. En 7”’er, der blev udgivet i forbindelse med et enkelt show, som blev afholdt for at fejre, det var ti år siden, at det kortlivede label/bookinggruppe/kunstnerkollektiv, Red Tape, så dagens lys. På det tidspunkt var Mod Strømmen helt booket op, så nu på torsdag tager vi revanche.

Her Melting Walkmens bidrag til split-singlen ’10 Years in the Gutter’:


Stil ind på torsdag, d. 21. februar, kl. 18.00, på enten 98.9 FM eller via Tunein eller den direkte livestream.

Ingen kommentarer: