Blogger Widget

lørdag den 24. juli 2010

’King Of The Beach’

The Strange Boys har herværende blog slået på tromme for et par gange tidligere. Man kan vist roligt sige, at The Gun Club og Smash! Bang! Pow!, har gjort et godt gammeldags scoop med at hyre ovennævnte. Indfind dig tidligt. Det øverste band på plakaten er heller ikke at kimse ad.

Amerikanske Wavves’ neo-punk eller støj-pop er et relativt nyt bekendtskab for undertegnede. Hovedkraften Nathan Williams, har under alter egoet Wavves, smidt nogle hjemmeproducerede og internethypede plader på gaden indenfor de seneste år. Den 3. august, udsender det altid interessante selskab Fat Possum, trioens nye plade. Med sig har Williams’ Stephen Pope og Billy Hayes, der har tjent deres lærepenge som rytmesektion for afdøde Jay Reatard. Albummet er mikset af Dennis Herring, der tidligere har arbejdet sammen med bl.a. Modest Mouse, The Hives og Throwing Muses.

Førstesinglen ’King Of The Beach’, som pladen i øvrigt har taget navn efter, er røget lukt ind på denne bloggerkugles sommer-playliste. Hvis man skal sætte ord på, er det en halvkaste eller måske endnu mere rammende, et dysfunktionelt konglomerat af The Beach Boys og amerikansk garagepunk, som den lød i de sene 1990’erne. Tilsat en ungdommelig fantasi om at være den attråede strandløve.

“Let The Sun Burn My Eyes
Let It Burn My Back
At The Beach In My Dreams
You’re Never Gonna Stop Me”

The Gun Club, Amager Strandvej 110, 2300 Kbh. S.

Ingen kommentarer: