Blogger Widget

tirsdag den 7. august 2007

‘Function At The Junction’

Hvem ved, måske er der en af de kommende dage, mulighed for at glemme alt om nøgletal, nul tolerance og nulløsninger, og bare slå sig løs til årets havefest? I så fald skulle der ikke være en eneste mislyd herfra, hvis sammenkomsten udviklede sig i den retning, som Shorty Long sætter på vers i ‘Function At The Junction’ fra 1966. Soulmusikkens parallel til Willie Dixon's bluesfestklassiker ‘Wang Dang Doodle’.

Shorty Long er sikkert mest kendt for one-hit-wonderet ’Here Comes The Judge’ fra 1968, og desværre ikke fordi det var ham, der skrev og indspillede den første version af ‘Devil With The Blue Dress’, som Mitch Ryder & The Detroit Wheels senere gjorde til deres egen. Ligesom Bruce Springsteen har spillet nummeret til hudløshed live.
I ‘Function At The Junction’ møder vi spraglede karakterer, som “Long Tall Sally from Carolina“, ”Mohair Sam from Alabam´,”, minsandten om ikke også “007 the private eye” dukker op sammen med “all the guys from I Spy”. Man kan næsten lugte spareribs, stegt kylling, kartoffelsalat og kolde øl. Selskabets skørtejægere “hip cats in fancy hats” gør sig umage for at blænde “the hip-shakin´…devastatin´ beauties”, der bølger i sommernatten. “Come on, come on, we’re gonna have a ball”. Det kan I bande på vi skal!

Ingen kommentarer: