Blogger Widget

tirsdag den 18. september 2007

Det musikalske spor til ’I’m Not There’.

Soundtracket til Todd Haynes film om Bob Dylan ’I’m Not There’, indeholder efter sigende nedenstående 34 numre, selvom der vistnok kun bliver brugt 15 af slagsen i filmen.

1. Simple Twist of Fate - Jeff Tweedy
2. All Along the Watchtower - Eddie Vedder and the Million Dollar Bashers
3. As I Went Out One Morning - Mira Billotte
4. Ballad of a Thin Man - Stephen Malkmus and the Million Dollar Bashers
5. Billy - Los Lobos
6. Can You Please Crawl Out Your Windows - The Hold Steady
7. Can't Leave Her Behind - Stephen Malkmus and Lee Ranaldo
8. Cold Irons Bound - Tom Verlaine and the Million Dollar Bashers
9. Dark Eyes - Iron & Wine and Calexico
10. Fourth Time Around - Yo La Tengo
11. Goin' To Acapulco - Jim James and Calexico
12. Highway 61 Revisited - Karen O and the Million Dollar Bashers
13. I Dreamed I Saw St. Augustiner - John Doe
14. I Wanna Be Your Lover - Yo La Tengo
15. I'm Not There - Bob Dylan
16. I'm Not There - Sonic Youth
17. Just Like a Woman - Charlotte Gainsbourg and Calexico
18. Just Like Tom Thumb's Blues - Ramblin' Jack Elliot
19. Knockin' on Heaven's Door - Antony & the Johnsons
20. The Lonesome Death of Hattie Carroll - Mason Jennings
21. Maggie's Farm - Stephen Malkmus and the Million Dollar Bashers
22. Mama You've Been on My Mind - Jack Johnson
23. The Man in the Long Black Coat - Mark Lanegan
24. Moonshiner - Bob Forrest
25. One More Cup of Coffee - Roger McGuinn and Calexico
26. Pressing On - John Doe
27. Ring Them Bells - Sufjan Stevens
28. Señor (Tales of Yankee Power) - Willie Nelson and Calexico
29. Stuck Inside of Mobile With Memphis Blues Again - Cat Power
30. The Times They Are a Changin' - Mason Jennings
31. Tombstone Blues - Richie Havens
32. When The Ship Comes In - Marcus Carl Franklin
33. Wicked Messenger - The Black Keys
34. You Ain't Goin 'Nowhere - Glen Hansard and Marketa Irglova

2 kommentarer:

jammymason sagde ...

Måske snart tid til et nyt Dylan covers show?

HHS sagde ...

Ja. Lad os det. Måske vi først skal høre om soundtracket?