Blogger Widget

onsdag den 2. juni 2010

Magick Afro

Festarrangører, house, drum’n’bass og techno er ord, som alle knytter sig til Copenhagen Distortion. Det er samtidig udtryksformer, der aldrig har efterladt denne bloggerkugle i større affekt. Ja, undertegnede har faktisk skrukket det så vidt, at han har søgt skjul eller i det mindste behændigt undgået opbuddet af festglade mennesker, når han gennem årene er stødt på dem i byens gader. I år er der imidlertid et par arrangementer, der er værd at holde øje med.

Det første finder sted allerede i dag, hvor The Hogliners går på, kl. 16.30, udenfor Den midlertidige Boghandel i Skt. Peders Stræde. Torsdag sker der en masse i Vedbækgade mellem Nørrebrogade og Nørrebroparken. Her vil en håndfuld grupper, der bl.a. er i stald hos Magick, spille fra kl. 17.00 og frem til kl. 23.00. Af almindelig høflighed nævner vi dem alle, Death Valley Sleepers, Emma Acs (billedet), The Good The Bad, The Revolution og The Setting Son.

Det tredje arrangement, har vist intet med Distortion at gøre. Undskyld. Anyway, lørdag, d. 5. juni, optræder WhoAreYouPeople?, der med afsæt i Fela Kuti, tager publikum med tilbage til Vestafrika i begyndelsen af 1970’erne, på Global på Nørre Allé 7, 2200 N. Med sig har det Pinkunoizu, som vi simpelthen ikke kan anbefale nok. Det begynder kl. 21.00.

Hør og download WhoAreYouPeople?

Ingen kommentarer: