Blogger Widget

mandag den 11. oktober 2010

Il Tempo Gigante i Mod Strømmen

Il Tempo Gigante har en størrelse der er svær at fange. Når hovedmanden Rolf Hansen i november supporter århusianske Under Byen ved tolv koncerter i det ganske land, bliver det som soloartist med elektrisk guitar, lap-steel og loopstation. Næste gang er bandet måske fire eller otte på scenen. I juni kom debutpladen ’Lost Something Good’, der har været et par år eller tre undervejs. Det er et album, der stikker i forskellige retninger, og man går nok ikke helt bag om dansen ved at nævne navne som Arcade Fire, Beirut og Bright Eyes som inspirationskilder. Men igen, ’Lost Something Good’ er flyvsk i ordets bedste forstand. Lad os slutte med anmelder Klaus Lynggaards opsummering i Information:
”…disse elegant spindelvævsagtige kompositioner befinder sig på allerhøjeste niveau, fulde af melodisk slidstyrke i al deres tyste intensitet. Skønheden er i højsædet, men ikke uden torne, og mange af de fascinerende skæve arrangementer modarbejder blidt, men bestemt ansatserne til skønmaleri.”
Lyt med nu på torsdag, d. 14. oktober på 98.9 FM eller 98.8 Hybrid, kl. 18-20, når radioudsendelsen Mod Strømmen får besøg af Rolf Hansen.

Ingen kommentarer: