Blogger Widget

tirsdag den 4. december 2018

Deadpan i Mod Strømmen


Fra det støjende til det dansable. Fra guitarexcesser til elektroniske vibes. Deadpan Interference er blevet til Deadpan. For et par år siden, så det ellers ud som om, at Deadpan Interference var endegyldig fortid. Efter at have huseret den københavnsk undergrund i nogle år, gik der forlydender om, at bandet var gået i opløsning. Nogle af medlemmerne dukkede op i nye konstellationer. Hvilket bar yderligere ved til rygtebålet. Nu viser det sig, at tiden er brugt til at genopfinde bandet. Med andre ord, havde det brug for en tænkepause, et pusterum eller hvad det nu hedder?

Martin Funder, Max Cosnier og Sofie Westh, der udgør den gamle kerne i orkestret, begyndte så småt at arbejde med et nyt udtryk. Ind fik de sanger og tekstforfatter Arsene Survie fra Syringe, samt Christian Skibdal fra ikke længere eksisterende The Wands på guitar og synth.

Her de to tracks fra det nye Deadpan, som gruppen allerede har lækket. De er begge at finde på ep’en ’Fool Moon’, der kommer på fredag.



Fredag, d. 7. december, er ligeledes dagen, hvor gruppen holder reception ’Fool Moon’, der er produceret af Oliver Volz fra Shiny Darkly og bliver udsendt på det franske plademærke Third Coming Records. Releasen begynder kl. 18.00 i Route 66, Fælledvej 3, 2200 Kbh. N.

Før det kommer bandet dog forbi Mod Strømmen. Lyt med nu på torsdag, d. 6. december, kl. 18.00, på enten 98.9 FM eller via Tunein eller den direkte livestream.

Ingen kommentarer: