Blogger Widget

onsdag den 30. april 2008

Rudolf Rasmussen Sport

Undertegnede læste på et tidspunkt, at Brian Jones havde rejst rundt i Skandinavien et år eller to før The Rolling Stones slog igennem. Herover har vi måske beviset på, at han også var en tur i Danmark? En bluse fra Rudolf Rasmussen Sport. Mon Rudolf Rasmussen er identisk med den cykelrytter, der havde sin storhedstid fra slutningen af 1930'erne til slutningen af 1940'erne? Og, som kom ind, som nummer 45 ved landevejsløbet ved De Olympiske Lege i London i 1948.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Ja, det er den cykelrytteren og han var min dybt elskede morfar. Han boede i Limhamn/Malmö fra ca 1946 til han döede 1993. Min moster Liz har skrevet:
"Angående den hvide tröjen som Brian Jones har på med texten Rudolf Rasmussens sport så kan jag fortelle att den kommer fra min fars butikk i Malmö på Östergatan 18 ikke 13, og det er den legendariske cykelryttaren fra Danmark. Min far åbnede en butik i Sverige med sportsartikler og skinntöj. Da Rolling Stones var i Malmö besökte de hans butik for at köbe skintöj. Min far förärede alle i Stones hver sin reklametröje. (…)"

Unknown sagde ...

Great story, I always wondered about the top. Now I know. Thank you