Blogger Widget

onsdag den 26. januar 2011

SPEkTR, Emma Acs, Thee Attacks, Vero og Dragontears

Atter en samling koncertanbefalinger.

I morgen aften, altså torsdag d. 27. januar, huser Rust SPEkTR, der for tiden arbejder på et nyt album. Hvornår det kommer på gaden, melder historien intet om. Men mon ikke det faktum, at hovedmanden og guitaristen Manoj Ramdas skal med Sort Sol på forårstour, der vist også strækker sig ind over nogle sommerfestivaler, kan have forsinket planerne?

Fredag havde denne bloggerskribent lagt an til at høre Emma Acs & The Inbred Family i Lille Vega. Det har imidlertid vist sig, at der står fem andre band på plakaten, så nogen egentlig Emma Acs-koncert bliver det nok aldrig. I stedet bliver der set frem til, at bandet spiller på Rust, d. 18. februar.

David Fricke fra Rolling Stone Magazine, som velsagtens ikke behøver yderligere introduktion på dansk jord, har igen omtalt Thee Attacks drønhamrende flot. Albummet ’That's Mister Attack to You’ figurerer oven i købet på hans Top-10 fra 2010. Lørdag står Thee Attacks på scenen i Vega.

Mandag går cykelturen til Christiania, hvor Børneteatret lægger lokaler til releasefesten for ’Queen Of Dreams’, debutpladen med Vero. Bag navnet gemmer sig den 26-årige sangskriver Veronica D’Souza, der sammen med producer Johan Lei Gellett fra bl.a. The Good The Bad og en række stilige gæstemusikere, såsom Henrik Hall og Lorenzo Woodrose, har indspillet herligheden i Studie 73. Det begynder kl. 18 og der er mad til de først fremmødte.

Dragontears siger sig selv.

Ingen kommentarer: