Blogger Widget

lørdag den 23. april 2011

One time offer. Roky Erickson live på P6 Beat.

Når Jan Sneum i morgen ruller garageporten op, bliver det med en fransk liveoptagelse med Roky Erickson fra sidste års Europa-tour. En turné, der også bragte den tidligere frontmand fra 13th Floor Elevartors, forbi Vega i København. Hin kolde decemberaften varmede Lorenzo Woodrose op. Han kunne bagefter fortælle, at Erickson før koncerten havde holdt sig for sig selv backstage, han havde dog hørt ham brokke sig højlydt over den forbandede kulde og over ikke at kunne få lov at ryge indendørs, hvorefter han var forsvundet ud i bandbussen.

Lorenzo Woodrose bliver nævnt her, fordi Jan Sneum har inviteret ham med i morgendagens udsendelse, dels som ekspert, dels som en stor beundrer af Erickson’s værk. P6 har kun tilladelse til at sende koncerten denne ene gang, så der bliver ikke noget med at kunne finde programmet på nettet senere. Stil ind på Sneums Garage, kl. 16.00.

Foto: Anders Grøn

Mandag fejrer Baby Woodrose udgivelsen af ’Mindblowing Seeds And Disconnected Flowers’, der vel nærmest er blueprintet til debutalbummet ’Blows Your Mind’ og som indeholder femten af de fire-spors tracks der førte til pladen. Der sker fra ved 19-tiden på Café Svejk, Smallegade 31 på Frederiksberg.

Ingen kommentarer: