Blogger Widget

lørdag den 22. oktober 2011

Duncan McKnight i Mod Strømmen

“We love the Velvet Underground. We like the Brian Jonestown Massacre. And we dig on Ride too. So do these guys and it shows, in a very good way. We wish there were more bands like this in Berlin. They're young, broke, always looking for free booze and drugs and the chicks dig em…”
Rammende signalement af den amerikanske trio The Virgin Tongues fra det tyske pladeselskab 8mm. Nu på torsdag får Mod Strømmen besøg af én af gruppens bærende kræfter, Duncan McKnight, der for nuværende har adresse i København.

Før McKnight drog til Berlin indspillede han ’Live From The Indian Burial Grounds’ med Dante Esperanza. Afsættet var at fange stemningen fra nogle mere eller mindre uforklarlige oplevelser, flere vil sikkert kalde dem spirituelle, som bandet havde under en overnatning på en gammel indiansk begravelsesplads midt i den californiske ørken, med hvad det indebar af åndesyner, prærieulve og en rituel afbrænding af en guitar. Det musikalske udtryk er vel det, man blandt venner kort kalder, psychedelic country blues.

Lyt med torsdag, d. 27. oktober mellem kl. 18-20. (98.9 FM eller 98.8 Hydrid)

Førend en eller anden begynder at tænke: ”Hov-hov, hvad med Spil Dansk Dagen?”. Lad os bare få det på det rene. Mod Strømmen har deltaget siden den spæde begyndelse og mener efterhånden, at vi har udtjent vor værnepligt. Når det er sagt, så har der aldrig været så mange arrangementer som i år, muligheder er der nok af.  Og mon ikke den danske musik vi spiller resten af året, opvejer det endelige udfald på dommens dag?

1 kommentar:

Ramonen af Kronborggade sagde ...

YEAH!!!