Blogger Widget

tirsdag den 4. oktober 2011

Merger en uges tid frem eller mere


Som nævnt, får Mod Strømmen besøg af Jim Holm fra Merger Management. Lad os bruge lejligheden til at se på, hvilke band, der bliver repræsenteret af bureauet, som skal ud at spille i overskuelig fremtid. Flere af navnene, kan man muligvis allerede stifte bekendtskab med i programmet på torsdag.  
På lørdag står Dangers Of The Sea på scenen på Rust i København. Bandet, der er samlet af sangskriveren Andreas Bay Estrup og som bl.a. består af folk fra Efterklang og Slaraffenland, trækker dels på folkrødder fra 1960’erne og begyndelsen af 1970’erne, dels på nyere grupper som Midlake og just opløste R.E.M.

Søndag, d. 9.oktober, skal Marie Fisker og 4 Guys From The Future optræde ved uddelingen af Ken Gudman-prisen i Amager Bio. Sidstnævnte havde vi besøg af i februar, det blev til et par glade timer i selskab med The Fall, George Harrison, Einsturzende Neubauten m.v. Netop omtalte er til gengæld ikke musikalske inspirationer, som jeg straks kan høre i denne lille fine popsang fra den varierede debutplade, ’Under The New Morning Sun’, fra sidste år  

 


Dagen efter spiller den unge drum’n’bass duo Bottled in England i Templet i Lyngby. Det er en genre, jeg helst ikke udtaler mig om, fordi jeg ganske enkelt ikke ved nok. Men de må have et eller andet, al den stund at de alene i år, har besøgt Spot Festival, Distortion og ikke mindst Roskilde Festival.

På Kulturnatten, dvs. fredag d. 14. oktober, kan man i Nikolaj Kirke høre en-kvinde projektet CALLmeKAT. Alter ego for Katrine Ottosen, der tidligere i år, gjorde sig positivt bemærket med sine eftersigende blå keyboard-kompositioner ved Pomkomm i Berlin. Samme sted optræder Jomi Massage, kunstnernavn for sangskriver, musiker og sangerinde, Signe Høirup Wille-Jørgensen. Også kendt fra Murmur og Speaker Bite Me.

Ingen kommentarer: