Blogger Widget

onsdag den 14. maj 2014

Krigsguden smider masken i Mod Strømmen


Af Thomas Løppenthin:

Jens Kofoed-Pihl fylder 50 år i dag, og i den anledning er han i morgen (15. maj 2014) gæst i Mod Strømmen, hvor han vil diske op med to timers plader og anekdoter fra et liv fyldt med musik og vanvid. Vanvid, I kid you not. Undervejs vil Mod Strømmen-redaktionen være klar med velovervejede spørgsmål til fødselaren og hans musikvalg, og måske bliver vi alle lidt klogere, hvis vi får Jens til at løfte sløret for hans opskrift på evig musikalsk nysgerrighed. 

"Og hvem er ham Jens så?" spørger de lykkeligt uvidende. Jo, Jens, som med vanlig sans for beskedenhed for tiden går under navnet Krigsguden, er intet mindre end en institution i det københavnske musikmiljø. Og et utal af musikere og andre freaks har nu gennem en halv menneskealder nydt godt af Jens' ubetingede kærlighed og/eller nederdrægtige ukvemsord. Jens er en über-passioneret fan af alskens finkulturelle trash fra det psykotroniske overdrev, og så laver han radio på Virus hver søndag, som sender på Christianshavns Kanal, og han har sin egen klumme 'House Of Franco' på Devilution. Nå, ja, og som dét ikke er nok, så er han frontbrøler i sci-fi-punk-bandet (er det korrekt, Jens?) Tumor Warlord, som går sin sejrsgang verden over. Jeg glemmer garanteret en masse, men det må vi tage i morgen.

Der er altså med andre ord lagt i ovnen til to timers fødselsdags smadder-radio. Og fredag fortsætter festen i Dæmonens Port under overskriften "Krigsguden fylder 50!", hvor vennerne fra De Høje Hæle, Undergang, Commie Cowboys og Brudte Løfter, sammen med Tumor Warlord naturligvis, vil være det musikalske backdrop for en Amager-fødselsdagsfest fra helvede. Dén psykopatfest slår dørene op kl. 20:00.

Mod Strømmen sender i morgen til sædvanlig tid 18:00 - 20:00 på 98.9 FM eller 98.8 Hybrid. Skulle man være uden adgang til et af disse her nymodens krystalapparater kan udsendelsen endvidere streames live.

Ingen kommentarer: