Blogger Widget

onsdag den 1. april 2015

Quiet Spring i Bremen Teatret, langfredag.


Holder den skide blog, ikke snart op med at skamrose Quiet Spring? Niks, er svaret. ’Going Up Your Country’ er den plade, jeg har hørt mest de seneste fire måneder og det ser ikke ud til at stoppe her. Men jeg vil da gerne overlade ordet til Ekstra Bladets anmelder, Henrik Queitsch, der i januar blandt andet skrev dette om albummet:

”Det gør det heller ikke værre, at sangskrivningen er på et langt højere niveau end hos de fleste andre af de myriader af americana-inspirerede bands, der tilsyneladende findes i enhver flække kloden over, og så lyder pladen – der er optaget hovedsageligt live i studiet over blot et par dage – simpelthen skidegodt. Organisk, rustik og med en glødende varme i enhver detalje”

Så til alle dem, der ikke fik set bandets debutkoncert i Stengade, og til alle dem, der var til stede. På fredag er muligheden der igen i Bremen Teatret i Nyropsgade. Såvidt jeg kan aflæse af arrangementsbeskrivelsen på Facebook, går de på kl. 23.00. Og så er det tilmed gratis. Langfredag føles pludselig en kende kortere.


Ingen kommentarer: