Blogger Widget

mandag den 4. januar 2016

(De nøgne) og de døde i Mod Strømmen


Sig det bare højt. Inderst inde, ved vi det jo godt. Rocken er død. Det blev vi vist også enige om, rundt om nytårsbordet. Den døde ikke med Lemmy Kilmister, Kim Fowley, Don Covay, Lady Bo og hvem, der ellers gik bort i 2015. Det skete for mange år siden. Akkurat som det gik for jazzmusikken i løbet af 1960’erne og 1970’erne. Selvfølgelig popper rockmusikken stadig op i lommer, som nicheproduktioner eller af ren og skær kærlighed til genren, men toneangivende er den på ingen måde længere.

Nu på torsdag, d. 7. januar, i årets første udsendelse, sender vi en hilsen til nogle af de musikere vi mistede i 2015. Rock, jazz, blues, kraut, soul, punk, syre, funk, reggae - you name it.

Lyt med, kl. 18.00, på enten 98.9 FM eller via den direkte livestream.
  

1 kommentar:

J. Gram sagde ...

Lad os bare indrømme det. Vi kunne godt se, hvor det bar hen af. Men nu er Mod strømmen så død. Den var allerede blevet svagelig for mange år siden, og i løbet af 2015 stod det klart, at det begyndte at knibe med selv de mest elementære praktiske funktioner, med hygiejnen og - ja, lad os bare tale rent ud af posen: med åndsevnerne. Men nu skete det så. Mod Strømmen afgik ved døden den 4. januar 2016 kl. 18.23. Helt konkret skete der det tragiske, at den fik noget galt i halsen. Dens sidste ord blev derfor kun uartikulerede lyde, som ingen beklageligvis kunne forstå fornuften i. Ære være dens minde.