Blogger Widget

mandag den 23. maj 2016

TJ & The Reasons To Live i Mod Strømmen


’Mellow My Mind’ er ikke titlen på albummet, blot ’My Mind’, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg flere gange er kommet til tænke på Neil Youngs track fra ’Tonight's The Night’ fra 1975, når TJ & The Reasons To Lives debutplade har fundet vej til mit stereoanlæg de seneste dage. Selvfølgelig har det noget med pladens titel at gøre, men der er mere til det.

I forhold til Troels Jørgensen tidligere melodiøse rockudgivelser med Uno Soul og Wonderland, så er ’My Mind’ et downshift. Et melankolsk, mestendels akustisk, folkrockende et af slagsen. Jeg ved ikke, om jeg vil kalde udgivelsen dyster. Dybest set er den det nok ikke. Stemningen er afdæmpet og eftertænksom. Der er skruet ned for blusset, hvilket tilstedeværelsen af cello så fint indikerer på adskillige af sangene. Samtidig er der flere steder en underliggende strøm af støjende guitar, der gør, at albummet trods alt ikke bliver alt for mørkt.

Her TJ & The Reasons To Lives seneste video ’What Have I Done’, der er instrueret af Sebastian T.W. Kristiansen. Illustrationen foroven er i øvrigt et stillbillede fra videoværket.


Troels Jørgensen besøger Mod Strømmen nu på torsdag d. 26. maj. Lyt med, kl. 18.00, på enten 98.9 FM eller via den direkte livestream.

Ingen kommentarer: