Blogger Widget

tirsdag den 16. april 2019

Tema om tid med Elevatorfører i Mod Strømmen


Skærtorsdag sidste år var Elevatorfører forbi Mod Strømmen med et tema om havet. Det kom sig selvfølgelig af, at bandet skulle spille foran oceantanken i Den blå Planet, 2. påskedag. Nu på torsdag er de tilbage i samme opstilling, dvs. Klaus Møller (guitar), Jonas Pihl (orgel, keyboards), samt Peter Ole Pedersen (tamburin, maracas, darbuka) tager plads bag mikrofonerne. Med sig har de et tema om tid. Eksisterer tid som andet end en menneskelig idé, kunne man spørge? Dét spørgsmål og andre tidsmæssige paradokser, der kunne omhandle fortid, nutid og fremtid, får vi måske et uforpligtende svar på. Og så er der selvfølgelig også et af tidens mantraer om at leve i nuet, der ligger og ulmer.

Temaet er foranlediget af, at Elevatorfører samme aften holder releasefest på Loppen for deres nye plade, 'Jeg Er Kommet For At Slå Tiden Ihjel'. Et album, hvor musikken har antaget en mere mørkladen nuance og bandet har taget nye skridt mod en lidt anderledes og dog genkendelig lyd, der blandt andet indbefatter blæsere. Dørene åbner, kl. 20.30. Elevatorfører har lovet ”spændende overraskelser til aftenens koncert”.

Her ’Dødedans’ fra den nye plade:


Før man indfinder sig på Loppen, har man muligheden for at stille ind på Mod Strømmen. I så fald er det torsdag d. 18. april, kl. 18.00, at man skal dreje radioen hen på 98.9 FM. Man kan også stille ind via éns fortrukne enhed på enten Tunein eller den direkte livestream.

Ingen kommentarer: