Blogger Widget

onsdag den 4. november 2020

Countermarch i Mod Strømmen


En nyfortolkning af klassisk blues med synthesizers, computere og trommemaskiner. Har det overhovedet sin gang på jord? Er det muligt, uden det kommer til at lyde alt for forstilt? Gennem årene har jeg hørt adskillige elektroniske takes på bluesmusik. Meget af det faldt fuldstændig til jorden, men jeg husker dog Add N To (X)s ’King Wasp’, der har lånt stykker fra Slim Harpos ’I'm A King Bee’, som ganske effen.  

Countermarch består af Martin Funder og Arsene Survie, der til daglig spiller sammen i københavnske Deadpan. I pressematerialet, skriver de, at de vil ruske op i den musik, navne som Howlin’ Wolf, Lightnin’ Hopkins, John Lee Hooker og Albert King har immortaliseret. Bringe den et andet sted hen, men dog stadig være tro mod de ”følelser og elementer, den gamle blues byder på.”. Fredag d. 6. november, kommer duoens debut-ep, ’The Blues According To Logic’, der blandt andet rummer et cover af Albert Kings ’Born Under A Bad Sign’, og den dansksprogede ’Onde Ting’, hvor Fritz Fatal tager sig af vokalen.

Før det kommer Countermarch forbi Mod Strømmen. Stil ind i morgen aften, d. 5. november, kl. 18.00, på enten FM98.9 eller via stream, som man kan finde herunder. Tak.

Ingen kommentarer: