Blogger Widget

tirsdag den 10. november 2020

T.S. Høeg i Mod Strømmen

Meget T.S. Høegsk var den første tanke, der faldt mig ind, da jeg hørte Dane TS Hawks nye dobbelt-lp, ’Can I Share This With You’, der udkom i august. Dane TS Hawks er et af de mange navne saxofonist, komponist, forfatter mv. Thorsten Sehested Høeg optræder under. Når jeg skriver T.S. Høegsk, forbinder jeg dét, med ord som burlesk, eksperimental, mangesidig, original, overrumplende mv., og ikke mindst betegnelsen outertainer, som han vist selv har fundet på.  

Høeg skriver selv om pladen, at den er ”ekskursioner ud i sopposed to be punkrock, jazz, funk, hiphop, klassisk kompositionsmusik, hvis ikke high life, mambo og salsa eller i det hele taget et soundtrack til vores globale & hybride liv.”

På jazzbloggen Jazznyt, mener Niels Overgaard, at ’Can I Share This With You’, ”er et højdepunkt i TS Høegs lange karriere. Det er et højdepunkt i dansk jazz”. Overgaard skriver endvidere, at han ”aldrig hørt noget lignende i dansk eller international jazz”.

Stil ind, nu på torsdag, d. 12. november, kl. 18.00, på enten 98.9 FM eller via stream, som man kan finde herunder. Måske er vi så heldige, at T.S. Høeg også medbringer en tekst eller to som han læser op fra?

Ingen kommentarer: