Blogger Widget

tirsdag den 13. september 2022

Næste Klub Soja. Trader + Sir Lyric Moon

”Trader dyrker en langsom og eksplosiv indierock og har med deres særprægede lyd skabt begejstring blandt publikum og anmeldere. I kølvandet på debutalbummet “Social Life” fra 2020 udgiver Trader deres andet album “Their Best Work So Far” d. 14. Oktober 2022. Live er Trader sammentømrede, intense og som et musikalsk godstog, der langsomt kører publikum over - i særdeles positiv forstand.

“Their Best Work So Far” sætter en ny tone for Trader, som med dette album afviger fra deres tidligere Slowcore-lyd og giver plads til mere up-tempo beats og riffs.

Albummet blev indspillet i det legendariske Silence Studio i Sverige - en gammel renoveret skole i to etager, skjult i skovene omkring den lille by, Koppom. Det var det perfekte sted for Trader at isolere sig selv og kaste al energi og tid ind i musikken


Sir Lyric Moon er Patrick Kocizewskis (Less Win, Visitor Kane) nyeste musikalske skud på stammen. Hos Sir Lyric Moon dyrkes den traditionelle sangskrivertradition, der trækker på countrygenrens sørgmodige tekstunivers. Den allerførste single vil være ude i begyndelsen af september.

Entré 70 kr.”


Ingen kommentarer: