Blogger Widget

lørdag den 2. februar 2008

’We Are Your Servants’

Efterhånden er det et stykke tid siden, at den Musikklub, som undertegnede er en del af, har været genstand for omtale her på siden. I dag sker det imidlertid, idet vi i den sidste weekend i februar skal samles i St. Heddinge på Stevns. Byen, der vistnok er landets mindste købstad, og derudover udmærker sig ved at være lokaliteten, hvor Søren Ulrik Thomsen henslæbte sin barndom (ifølge digteren selv).

Denne gang har vi to temaer på programmet. Dels ’Mord’, dels ’Best Of Musikklubben’. Sidstnævnte emne er et mindre jubilæum, da det er tyvende gang siden 2003, at vi har sat os sammen for at spille musik for hinanden. Det fejrer vi med de fornemmeste numre fra de foregående nitten cd’ere. I Musikklubbens folkedemokratiske ånd udvælger hvert medlem, således det nummer fra de andre deltagere, som man hver især har fundet bedst.

Det skulle ikke forbavse bloggeren her, hvis denne smukke sang med Zain Bhikha, Yusuf Islam (Cat Stevens) & Faeeza Malinga fra vor ’World Beat’ komsammen, dukker op på ’Best Of…’.

Ingen kommentarer: