Blogger Widget

lørdag den 11. september 2010

Night Fever i Mod Strømmen

’This Is Copenhagen’ hedder en skæring på Night Fever’s debut 12”, ’New Blood’, der kom på Adult Crash Records sidste år. En sang, der på sin egen pilskæve hardcore-punk facon, lægger sig ind i den bedre række af sange om byen. Lige meget hvor fucked-up København så end er, så er det her vi bor og det er vi stolte af. Det er der ingen udefrakommende politikere, der skal blande sig i:

”Don't come to my town and decide what I should do or say / Get back to your own fucking shit city back in the fucking countryside ya fucking redneck / And leave me the fuck alone!

This is the city not the fucking country / This is Copenhagen”

En smule klodset, kan man måske bruge den gammeldags etikette signatursang om ’This Is Copenhagen’. Det får vi muligvis svar på, når Night Fever besøger Mod Strømmen nu på torsdag, d. 16. september, mellem kl. 18-20 (98.9 FM / 98.8 Hybrid). Ellers vil vi gå efter at høre om det internationale hardcore-scene, som Night Fever er en del af. De næste par måneder skal bandet på en længere turné i Tyskland, Holland og Belgien. Og så er der selvfølgelig musikken og inspirationerne. Stil ind.

Ingen kommentarer: