Blogger Widget

tirsdag den 7. februar 2017

Collider i Mod Strømmen


Collider har vistnok råmaterialet klar til en kommende debut. Bandet har huseret og spillet en del shows på den københavnske undergrundscene gennem de seneste par år. Jeg kan ikke huske, hvor og hvornår jeg hørte de første rygter om det hér nye, noget kaotiske, seværdige orkester. Måske var det i forbindelse Copenhagen Psych Fest 2015 i Huset i Magstræde. Jeg ved det ikke.

For et års tid siden var Noisey ude med solid ros til Colliders Soundcloud-debut ’Bruno’, og et halvt års tid senere fulgte Passive/Aggressive op med følgende på baggrund af bare to sange:

”Det er, som om Colliders musik konstant befinder sig lige dér, hvor euforien er ved at kamme over. Lige før den bliver vanvid. Sangene synes aldrig at peake, men er som en fantastisk energi, der aldrig manifesterer sig i struktur. Musikken vil fremad og opad, men kan ikke lette – en ungdommelig positivitet, der aldrig finder retning og derfor bliver til indestængt aggression. Livslysten, der har forvildet sig ind i shoegazens tåger og nu ikke kan finde ud.”Nu på torsdag, d. 9. februar, kommer Collider forbi Mod Strømmen. Stil ind, kl. 18.00, på enten 98.9 FM eller via den direkte livestream. Som noget nyt kan man også fange udsendelsen på Tunein.

2 kommentarer:

Johannes Døberen sagde ...

hvis man ikke kan fange et sted at høre det live, kan det så høres senere?

Skulle nødigt gå glip af det <3

HHS sagde ...

Her er udsendelsen

http://modstroem.blogspot.dk/2017/02/collider-playliste-9-februar-2017.html