Blogger Widget

mandag den 11. juni 2018

”Hvis et træ falder i skoven, uden nogen er til stede, siger det så en lyd?"


- af Thomas Løppenthin

Med denne, lettere forvanskede, George Berkeley-head scratcher i baghovedet, kan jeg kun prise mig lykkelig for, at vi i lørdags var tyve betalende på Valby-spillestedet Underwerket. Uden vidner var denne aften formodentlig endt som en sær, kosmisk sæbeboble, til evig tid svævende i det uendelige rum.

På billedet herover, ser man blandt andre Chris Cacavas på Casio-keyboard, samt Peter Bonneman på guitar og Magnus Knudsen på bas. Magnus kender du måske fra blandt andet De Høje Hæle og Orcas, og Bonneman, ja, hvis du ikke er med, så slå ham lige op, hva’? Cacavas var i 80’erne founding member af legendariske Green On Red, som han forlod efter en håndfuld fremragende udgivelser. Sidenhen har han spillet med en myriade af ligesindede Paisley Underground-helte, og ikke mindst udgivet en halv snes fremragende soloplader. Hans seneste dog helt tilbage fra 2009, og solokoncerter er også en sjælden størrelse.

Anledningen til lørdagens særsyn var, at der skulle være pladereception for Robert Lee Cuffs ’All That Glitters At The Green Waste Mansion’, som den københavnske pladebutik Ooh Ahh Records udgiver. Bonneman og Magnus kom ind i billedet som hired guns, da Cuff, som til daglig bor i Los Angeles, manglede musikere til sit til lejligheden sammensatte band. Cuff og Cacavas er gamle venner, så Cacavas var hyret som både support og backing-musiker. Cacavas’ solosæt var blændende. Cuffs optræden var ”a moment in time”.

Robert Lee Cuffs ’All That Glitters At The Green Waste Mansion’ er ude nu på Ooh Ahh Records. Chris Cacavas’ kommende plade ’Love’s Been Re-Discontinued’, en companion piece til hans 2009-album ’Love’s Been Discontinued’, udkommer på århusianske Wouldn’t Waste Records til efteråret. Hvorefter Cacavas på ny drager på tour. Denne gang sammen med sin gamle ven Steve Wynn.

Ingen kommentarer: